Vad jag tänker dela med mig om i mitt liv inom köket genom åren och framåt!
- thildamartensson
- 20 aug. 2024
- 2 min läsning
I den här bloggen kommer jag dela med mig av hur jag kommit dit jag är idag och frammåt vad händer i mitt köks liv på resturang och tävling. Allting har inte alltid varit självklart för mig, i frågan om vilken väg jag ska gå för att komma dit jag vill.
Jag vill säga att många vägar finns det och vilken som passar dig vet du bäst själv, det är i slut änden som det handlar om är att du själv tror på vägen. Det kan också vara så att du möter en mentor, som kan cocha dig med vägen om du själv har svårt att hitta den.
Jag var en livrädd tjej på precis fyllda 17 år som skicka in att få vara elev till Bocuse do´r, världens mest pristige fulla tävling inom matlagning. Jag kom dit men visste inte att jag skulle få möta så många fina personer på vägens gång.
Det jag vill säga med detta är att vissa av mina vänner, undrade vad jag gjorde där. Dom sa att de skulle inte vara de som tog mig frammåt för att nå mina mål. Idag sitter jag här där jag är i branchen väldigt mycket tack vare Bocuse do´r sverige, som startade min resa och tillsammans med mitt eget driv i att ta mig frammåt i det jag älskar som är matlagning. Allting kräver hårt arbete för att få nå sina mål ingenting är gratis. Jag har börjat längst ner och är fortfarande bara i början av min resa jag har massvis att lära mig. Jag står alltid fast vid ett citat som tar mig frammåt det är ``Jag tror att alting går om man vill``.
Yorumlar